info@loodgietereindhoven.nl

Loodgieter Eindhoven heeft veel tevreden klanten, sommigen van deze waren zo aardig hun ervaring te delen.
 
“Na het kopen van onze kluswoning hebben we Loodgieter Eindhoven ingehuurd om de leidingen en riolering te vervangen. Dit bleek een lastige en ingewikkelde klus te zijn, die door Loodgieter Eindhoven keurig netjes is uitgevoerd. Wij staan er nog steeds versteld van wat zij in korte tijd voor elkaar hebben gekregen.”
Jan en Annette Seinstra
 
“Ik had al een tijdje last van een lage waterdruk en het probleem werd alleen maar erger. Een vriend raadde mij aan om de storingsdienst van Loodgieter Eindhoven te bellen. Van tevoren zat ik wel over de kosten in, maar het verhelpen van het probleem bleek eigenlijk helemaal niet duur te zijn. Bovendien konden ze me binnen een half uur al helpen. Loodgieter Eindhoven biedt een snelle service aan voor een hele redelijke prijs.”
Lisa Duursema
 
“Wij hebben Loodgieter Eindhoven ingehuurd om onze nieuwe badkamer aan te leggen. Direct vanaf het begin hadden wij hier een goed gevoel bij. Er werd een gedegen ontwerp gemaakt om onze vrij kleine badkamer zo praktisch mogelijk in te kunnen richten en de afvoeren en leidingen goed weg te kunnen werken. Het werk werd netjes afgeleverd. Daarnaast hebben zij ons een uitstekende stukadoor en tegelzetter aangeraden. Loodgieter Eindhoven is een topbedrijf!”
Simon en Marjon Beenes
 
“Ik heb nu al twee jaar een onderhoudscontract bij Loodgieter Eindhoven lopen voor mijn cv-ketel. Elk jaar komt er iemand langs om mijn cv-ketel helemaal schoon te maken en te testen op veiligheid. Daardoor ben ik voor een prima prijs ervan verzekerd dat mijn cv-ketel veilig is en goed zijn werk doet. Ik ben erg tevreden over Loodgieter Eindhoven.”
Chris ten Kate
 
“Na maandenlang last te hebben gehad van een slecht werkende afvoer had ik vorige week ineens last van een totale verstopping. Op aanraden van een kennis heb ik de storingsdienst van Loodgieter Eindhoven gebeld. Zij hebben niet alleen de afvoer doorgespoten, maar ook een beluchter geplaatst, zodat het water nu een stuk beter wegloopt. Verder kreeg ik van de loodgieter enkele bruikbare adviezen om verstoppingen te voorkomen. Loodgieter Eindhoven levert naar mijn mening een prima service!”
Joost van der Boom
 
Wij danken al onze klanten voor de geweldige reviews!